Descargar EBOOK A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris)
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 3.97 Mb
Cargado: 2451 veces
Calificaciones del lector: 5.3
La calidad de la: Escaneo
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:
El autor del libro: VV.AA.
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497913638
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Aquesta guia presenta quinze itineraris per fer a peu pel massís del Montnegre i la serra del Corredor, situats ambdós a la Serralada Litoral catalana. Aquests itineraris, com indica lautor, transcorren per «muntanyes amables; el Corredor, amb relleus suaus, i el Montnegre, no tant, però igualment accessible». Boscos ben conservats, arbres monumentals, pous de glaç, restes de carboneres, masies antigues, esglésies i assentaments configuren i donen forma a aquest entorn privilegiat—declarat Parc Natural lany 1989—i aquest llibre permet descobrir-lo amb la tranquil·litat que es mereix, lluny de les aglomeracions de visitants que es poden trobar en altres espais naturals amb més tradició dexcursionisme.Els itineraris estan detalladament descrits, amb informacions sobre el desnivell i les distàncies i amb consideracions sobre la climatologia, informacions pràctiques dels accessos al punt dinici de les excursions, etc. A més a més, un mapa de cada itinerari ofereix tota la informació necessària sobre les rutes.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris). El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) PDF ISBN (9788497913638) es necesario pagar 10.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) PDF
Descargar en EPUB A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) EPUB
Descargar en DOC A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) DOC
Descargar en TXT A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) TXTReseñas de libro A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris)


Jorge

Un libro ordinario.

David

Ordinario de un solo libro

Laura

No vale la pena el tiempo invertido.

Antonio

No es impresionante

Noa

La energía de texto
Añadir comentario
Descargar EBOOK A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) autor VV.AA. gratis online

PDF: a-peu-pel-montnegre-i-el-corredor-15-itineraris.pdf A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) PDF
EPUB: a-peu-pel-montnegre-i-el-corredor-15-itineraris.epub A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) EPUB
DOC: a-peu-pel-montnegre-i-el-corredor-15-itineraris.doc A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) DOC
TXT: a-peu-pel-montnegre-i-el-corredor-15-itineraris.txt A peu pel montnegre i el corredor (15 itineraris) TXT